slider1
slider3
hero-famouz-knokke-1-1-1200x795
IMG_1689-1
previous arrow
next arrow

Over Famouz

Maak kennis met

Famouz Knokke-Zoute

Met Famouz Knokke Zoute heeft het Zoute er sinds 2017 weer een splinternieuwe luxueuze beachclub bij. Christoph en Ann richtten 29 jaar geleden op dezelfde locatie hun eerste beachclub op onder de naam ‘Soleado Beach’. Na verschillende initiatieven in binnen en buitenland en de installatie van nog 4 andere beachclubs belanden ze opnieuw op de plaats waar hun carrière als stranduitbaters destijds begon.

Back to the roots

Famouz in hartje Zoute

De uitbaters die voor hen de voorbije 10 jaar de exploitatie van deze beachclub verzorgden, hebben besloten om naar Portugal te verhuizen. Hierdoor hebben Christoph en Ann de beslissing genomen om het roer opnieuw in eigen handen te nemen en de club een volledige make-over te geven. De naam ‘Famouz’ komt uit het gegeven dat dit stukje strand reeds vele jaren bezocht wordt door bekende en minder bekende mensen uit binnen- en buitenland. Hier in het hartje Zoute kan men immers in alle intimiteit genieten van rust en klasse. En de Z van Famouz verwijst met een knipoog naar de alom bekende Z van het Zoute. Het is zoals steeds de bedoeling van de Christoph en Ann om klasse en rust hoog in het vandaal te dragen. Af en toe een feestje op zondag met een bekende dj mag er volgens hen wel bijhoren.

Black, red & white

Famouz vaart eigen koers

De club is opgebouwd vanuit een strakke lijn met veel wit maar toch ook met zwarte accenten. De inmiddels traditioneel geworden witte houten strandlopers zijn vervangen door zwarte exemplaren. Gedurfd maar zeer geslaagd. Dit bewijst dat de beachclub een eigen koers vaart en eigen ideeën creëert. Enkel op die manier kan men er bovenuit steken. Op de riante VIP-ligbedden kunnen gemakkelijk 4 personen een ganse dag luieren en genieten van de Walk of Famouz… en waar af en toe ook wel eens een bekende passeert. Onze beachmanager staat in voor de luxueuze full service op de VIP-bedden

DSC06921

Social Media

Follow Famouz on Facebook

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van alle evenementen die wij organiseren

bar3

Adres

Famouz Knokke-Zoute
ter hoogte van zeedijk 792
8300 Knokke-Heist, België

INFO & RESERVATIES

EVENTS & MARKETING

Team

Team Famouz

Het voltallige Famouz team staat steeds tot je dienst en zorgt ervoor dat je niets tekort komt.

Christoph

Founder & Co-owner

Ann

General Manager & Co-owner